Nieuws

openingstijden Goede Vrijdag

Vrijdag 14 april 2017, Goede Vrijdag, sluit onze winkel & reparatiecentrum aan de Steenweg 67 in Waardenburg om 18.00 uur.

Upgrade naar Windows 10

Ga mee in de wereld van Windows 10

Windows 10 is de nieuwste versie van Windows waarin we de beste features van Windows 7 en 8 hebben samengebracht. Dankzij het vertrouwde startmenu kan iedereen er snel mee aan de slag en door de integratie van Cloud en pc, wordt samenwerken gemakkelijker dan ooit. Welk device je ook gebruikt.

Waarom upgraden naar Windows 10:

KlikAanKlikUit

Sinds een aantal weken is in ons assortiment ook aanwezig het draadloze bedieningsstysteem KlikAanKlikUit. Met dit systeem kunt u in en rondom uw huis veel electronische apparatuur, verlichting én bijvoorbeeld uw zonnescherm kunt bedienen vanaf een afstandsbediening of Smartphone.Het systeem bestaat uit zenders en ontvangers die met elkaar verbonden zijn via een digitaal signaal. Zo kunt u bijvoorbeeld uw buitenverlichting uitschakelen of zelfs dimmen maar ook met één druk op de knop al uw rolluiken sluiten. 

Release Windows 10 op 29 juli 2015

De nieuwste Windows versie van Microsoft, genaamd Windows 10 is beschikbaar vanaf 29 juli aanstaande. Eén van de belangrijkste wijzigingen is onder andere een aanpassing in het gebruik en uiterlijk van het welbekende startmenu wat in deze versie zeer uitgebreid is. Feitelijk is het een combinatie van de startfunctie zoals we hem kennen in Windows 7 & Windows 8, kortom "the best of both worlds". De vraag of het mogelijk is om uw machine te upgraden is er één die per PC of laptop individueel bekeken zal moeten worden.